Aquest dissabte, els Castellers d’Andorra hem baixat a Avinyó per celebrar la festa major del poble juntament amb els amfitrions, els Picapolls de la Gavarressa, i un altres convidats, els Tirallongues de Manresa.

La plaça Major de la població bagenca ha pogut veure una molt bona actuació dels manresans, que han descarregat com a millor castell un bonic 4 de 8.

Pel que fa als nostres, en una actuació amb pocs efectius, han hagut de treballar de valent per a poder descarregar les tres construccions que portàvem. Desprès del pilar d’entrada a plaça, un pilar de 4 molt maco, portàvem a primera ronda el 3 de 6, castell que en les darreres actuacions ens està costant més del normal i, aquest cop no ha estat una excepció. Així, el primer intent s’ha hagut de desmuntar amb dosos col·locats. Al segon intent, i desprès de fer un canvi en el pom per donar consistència, s’ha pogut descarregar. A segona ronda hem descarregat un 4 de 6 que s’ha deformat però que s’ha pogut defensar bé. I a tercera ronda hem descarregat un treballat 3 de 6 amb agulla. Ja per acabar, un altre pilar de 4 per acomiadar-nos del públic assistent.

Pel que fa als amfitrions, obrien plaça amb un pilar de 4, seguit d’un 3 de 6, un 4 de 6 i un 4 de 6 amb agulla en ronda de castells. Per acabar, 2 pilars de 4 simultanis.

I els altres convidats de la jornada, els Tirallongues obrien plaça amb 2 pilars de 4, seguits d’un 5 de 7, un bonic 4 de 8 i d’un 4 de 7 amb agulla. En ronda de pilars han descarregat un pilar de 5 i desprès 2 pilars de 4.

Seguim amb els assajos, ja pensant en les properes actuacions a Tarragona, primer amb els nostres padrins del Sud, els Xiquets del Serrallo, i desprès amb la II Trobada de colles Internacional.

Resum de la jornada (per ordre a plaça):
– Picapolls de la Gavarresa: pd4, 3d6, 4d6, 4d6a, 2pd4
– Tirallongues de Manresa: 2p24, 5d7, 4d8, 4d7a, pd5, 2pd4
– Castellers d’Andorra: pd4, 3d6(id), 3d6, 4d6, 3d6a, pd4

 

Fotos: Cris Jodar