Aquest cap de setmana hem estat a Blanes, convidats pels Castellers de l’Alt Maresme, gaudint del sol i de la platja. A més, hem pogut fer castells per celebrar la Festa de Primavera del Barri dels Pins.

En aquesta diada, ham seguit constatant que ens queda feina per fer amb la renovació del pom. Ens està costant més de l’esperat, però sembla que poc a poc els assajos comencen a donar el seu fruit i ja anem veient la llum.

Hem obert plaça amb un pilar de 4 per saludar al públic assistent. A primera ronda hem hagut de desmuntar un 3 de 6 al tancar-se molt a nivell de terços i, la falta d’experiència de la canalla, ha fet que aquests no poguessin coronar el castell. Castell que hem repetit acte seguit i hem pogut descarregar sense problemes a l’obrir-lo més a la base. A segona ronda hem hagut de desmuntar un altre cop el castell, en aquest cas un 4 de 6, quan l’acotxador no ha volgut acabar de pujar. A tercera i darrera ronda, hem descarregat un bonic 3 de 6 amb agulla. Ja per acabar, un pilar de 4 per acomiadar-nos dels assistents.

Pel que fa als amfitrions, aquests han descarregat un pilar de 4 d’entrada, un bonic 3 de 7, un 4 de 6 amb agulla i un 4 de 6. En ronda de pilars han provat el pilar de 5, però aquest ha caigut abans de ser coronat. Ja per acabar, un pilar de 4 per acomiadar-se del seu públic.

Acabada l’actuació, els Maduixots ens han convidat a un pica pica abans de tornar cap a casa.

Ara, ja posada la vista en les pròximes actuacions, cal seguir treballant per a preparar-les. Així doncs, ens veiem aquest dimarts a assaig!

Resum de la jornada de dissabte (per ordre a plaça):
– Castellers de l’Alt Maresme: Pd4, 3d7, 4d6a, 4d6, Pd5(i), Pd4
– Castellers d’Andorra: Pd4, 3d6(id), 3d6, 4d6(id), 3d6a, Pd4

 

Fotos: Cristina Jodar