Desprès de la bonica excursió del dissabte, avui tocava diada, i tocava desplaçar-se. Aquest cop hem anat a Castelldefels, on la colla local ens convidava per celebrar la Diada de la Tardor en un dels llocs més bonics de la ciutat, el castell. En aquesta, també ens acompanyaven els Xiquets de Vila-seca.

Ha estat una diada plàcida per als nostres que portaven a plaça castells molt treballats en els assajos. En aquesta ocasió, i degut al temps just que teníem per fer la diada en el castell, no han hagut pilars d’entrada, així que hem passat directament a les tres rondes de castells de rigor. Així, a primera ronda portàvem a plaça el castell que més bons resultats ens ha donat aquesta temporada, la torre de 6, un castell amb canvis en el pom que ha fet que anés una mica tremolós però que no ha patit en cap moment. A segona ronda descarregàvem un altre 3 de 6, castell que no ha tingut cap problema. I a tercera ronda descarregàvem el 3 de 6 amb agulla que tampoc ha presentat problemes. Ja en ronda de pilars, dos pilar de 4 simultanis per acomiadar-nos del públic assistent.

Pel que fa als companys de plaça, els amfitrions portaven a plaça a primera ronda un bonic 3 de 7, a segona un treballat 4 de 7 degut a que una de les rengles s’ha entrat, i a tercera ronda un bonic 5 de 6. Ja en ronda de pilars, han descarregat 4 pilars de 4. I pel que fa als de Vila-seca, aquests han portat a primera ronda un 3 de 6 amb pilar que han hagut de desmuntar per indecisió de la canalla, a segona ronda optaven per un 4 de 6 amb agulla, a tercera per la torre de 6 i en ronda de recuperació han tornat a provar el 3 de 6 amb agulla que aquest cop sí han descarregat sense problemes. En ronda de pilars han descarregat un pilar de 4.

Acabats els castells, els nostres amfitrions ens han convidat a un pica-pica/dinar en el seu local d’assaig.

Agrair la hospitalitat i esperem tornar-nos a veure per les places.

Resum de la jornada (per ordre a plaça):
Xiquets de Vila-seca: 3d6a(id), 4d6a, 2d6, 3d6a, Pd4
Castellers de Castelldefels: 3d7, 4d7, 5d6, 4xPd4
Castellers d’Andorra: 2d6, 3d6, 3d6a, 2xPd4

 

Fotos: Cristina Jodar, Lluís Armengol