Aquesta setmana hem tornat als assajos, i ho hem fet per a poder preparar la primera actuació del segon tram de la temporada, la diada de la Festa Major de La Seu. Una plaça que la considerem com casa nostra, ja no només per la proximitat, sinó pels castellers d’aquesta localitat (i rodalies) que són membres de la colla. Ens agrada actuar a La Seu, i si és per festa major, encara més!

Tot i ser encara estiu, hem pogut reunir a plaça una vuitantena de camises, el que demostra que La Seu tira! A més, el lloc on actuàvem, al costat de la catedral, és realment bonic i espectacular.

Els nostres obrien plaça amb dos pilars de 4 de dol en record de les víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils. En aquests, les nostres enxanetes han mostrat el #NoTenimPor en dues pancartes. Ha estat un moment molt emotiu.

Pel que fa als castells, s’han notat les vacances i s’han hagut de treballar, especialment el primer, el 3 de 6, en que, una canalla lenta, ha fet patir més del compte el pis de terços. A segona ronda s’ha descarregat el castell més tranquil de la tarda, un 4 de 6. I per acabar la ronda de castells, els nostres han descarregat un altre treballat 3 de 6, en aquest cas acompanyat d’una agulla.

Per acabar la diada i acomiadar-nos del nombrós públic assistent, dos pilars de 4 simultanis. Pilars que també han estat d’acomiadament de 3 dels nostres membres que, per qüestions personals, marxen lluny del país. Des d’aquí els hi desitgem força, equilibri, valor i seny!

Dimarts vinent seguim amb aquesta segona part de la temporada, ja posant la mirada en el següent cap de setmana, en el que anirem a Encamp a celebrar la diada de l’aplec de la sardana, una altra gran tradició catalana.

Resum de la jornada:
– Castellers d’Andorra: 2xpd4, 3d6, 4d6, 3d6a, 2xpd4

 

Fotos: Cristina Jodar, Mònica Lusilla