Avui els nostres han celebrat una doble diada, per matí hem participat a Andorra la Vella en les jornades de la Diversitat Cultural i per la tarda hem celebrat la diada d’AndoFlora a La Massana.

El matí ha començat amb un cercavila des de la plaça de la Rotonda fins a la plaça Guillemó, on s’ha celebrat l’esdeveniment de la Diversitat Cultural. Aquí, els nostres han pogut ensenyar a tot el públic assistent un petit tast del que són els castells ja que no hem fet una diada complerta, sinó que hem fet un castell i un pilar. En aquest sentit, els nostres han portat a plaça una de les nostres millors estructures, el 2d6, castell que no ha patit en cap moment, encara que ha pujat una mica lent. Desprès, i per acomiadar-se del públic, han descarregat un pilar de 4 solvent.

Desprès hem pujat a La Massana a dinar amb els que serien els nostres companys de plaça a la tarda, els Torraires de Montblanc.

I a la tarda, a la plaça de les Fontentes de La Massana, els nostres han celebrat la diada d’AndoFlora. En aquesta, els nostres obríen plaça amb un pilar de 4 per saludar als assistents a la diada acompanyats del Torraires que també portaven a plaça un altre pilar de 4. Ja en ronda de castells, els nostres portaven a plaça a primera ronda el 3 de 6 amb agulla, un castell que ha pujat mot bé, però que per una indecisió de la canalla s’ha hagut de desmuntar. Desprès hem optat pel 2 de 6, castell que s’ha tornat a descarregar sense cap tipus de problema. A tercera ronda, els nostres portaven a plaça altre cop el 3 de 6 amb agulla, castell que en aquesta ocasió sí que s’ha pogut descarregar sense cap entrebanc. I ja per acabar els castells, els nostres han descarregat un bonic 3 de 6. En ronda de pilars, els nostres s’acomiadaven dels assistents amb dos pilars de 4 simultanis.

Pel que fa als nostres convidats, els Torraires han portat a plaça, a part del pilar de 4 d’entrada, un 3 de 6 amb agulla a primera ronda, han hagut de desmuntar un 3 de 6 per indecisió de la canalla, castell que han descarregat en tercera ronda, i un treballat 4 de 6 amb agulla per acabar. Ja en ronda de pilars, han descarregat un pilar de 4.

La propera diada serà la Trobada de Colles Internacional, a París, sense oblidar-nos del congrés de la FIABCI la propera setmana. Però primer ens veiem als assajos, començant pel proper dimarts!

Resum de la jornada a la Diversitat Cultural:
– Castellers d’Andorra: 2d6, pd4

Resum de la jornada (per ordre a plaça) a AndoFlora:
– Castellers d’Andorra: pd4, 3d6a(id), 2d6, 3d6a, 3d6, 2pd4
– Torraires de Montblanc: pd4, 3d6a, 3d6(id), 3d6, 4d6a, pd4

 

Fotos: Cristina Jodar, Isak Lax, Pere Campos