Un any més, i per segon any consecutiu, els Castellers d’Andorra hem celebrat avui la Diada de la Neu a la estació d’esquí de Pal, VallNord, aquest cop acompanyats pels Castellers de Sant Feliu.

Amb un dia parcialment cobert i amb una mica de vent fresc, els nostres han tornat a portar a plaça3 bons castells per les ser inici de temporada. Així doncs, els nostres obrien plaça amb un pilar de 4 d’entrada, pilar que portava de segon al més jove d’aquests, amb només 14 anys. A primera ronda, hem tornat a descarregar un castell que tan bons resultats ens està donant, la torre de 6. Aquest cop, no obstant, s’ha hagut de treballar de valent en una de les rengles degut a que al segon de la torre li relliscava un dels peus. A segona ronda hem tornat a optar pel 3 de 6 amb agulla, castell que ha estat molt treballat, sobretot a pis de terços. I per acabar les tres rondes de castells, hem tornat a fer un altre 3 de 6, més tranquil que la resta de castells, però també treballat. Per acabar, hem realitzat un pilar de 4 d’acomiadament en el que hem desplegat una pancarta pel dia mundial de l’autisme.

Pel que fa als nostres convidats, els Magentes, també han obert plaça amb un pilar de 4, i en ronda de castells han aconseguit descarregar un 4 de 6 amb agulla a primera ronda, un 3 de 6 a segona (no sense abans haver fet dos intents desmuntats d’aquest) i un 4 de 6 a tercera. Per acabar, han descarregat un altre pilar de 4.

Per acabar la diada, i abans de ronda de pilars, les dues colles han fet un 4 de 6 de germanor, segurament el castell més plàcid de la jornada per ambdues colles.

Acabada la jornada castellera, hem pogut compartir un bon dinar de germanor a La Massana.

Propera cita demà, al Consell General, on es farà un pilar pel Dia Mundial de l’Autisme.

Us esperam a tots demà i als dos assajos que queden abans d’una de les diades grans de la temporada, el II aniversari del nostre bateig.

Resum de la jornada (per ordre a plaça):
– Castellers de Sant Feliu: Pd4, 4d6a, 3d6(id), 3d6(id), 3d6, 4d6, 4d6 germanor, Pd4
– Castellers d’Andorra: Pd4, 2d6, 3d6a, 3d6, 4d6 germanor, Pd4

 

Fotos: David Mateo, Cristina Jodar i Montse Diviu