Avui realitzàvem la primera diada de la temporada fora de casa, avui ens desplaçàvem a Santpedor a fer la Diada d’Inici de temporada de la colla local. A plaça, a banda de la colla local, els Castellers de Santpedor, ens acompanyaven també els castellers de Caldes.

Una jornada que, encara que no s’ha pogut disposar de tots els efectius a plaça, ha resultat plàcida per als nostres, ja que han pogut descarregar amb solvència tots els castells que han portat a plaça.

La jornada començava amb la ronda de pilars d’entrada a plaça. Desprès, ja en ronda de castells, els nostres descarregaven la segona torre de 6 de la temporada, amb canvis a nivell de terços i acotxador que han treballat molt bé. Es nota que és un castell molt treballat a assaig! A segona ronda descarregavem un altre 3 de 6 i en tercera ronda descarregavem un 3 de 6 amb pilar, que s’ha hagut de treballar una mica més, però que s’ha descarregat sense entravancs. Ja per acabar, pilar de 4 de comiat.

Pel que fa als nostres amfitrions, aquests han descarregat un pilar de 4 d’entrada a plaça, seguit d’un 3 de 6 a primera ronda, un 4 de 6 amb agulla a segona i un 3 de 6 aixecat per sota en tercera. Tancaven diada amb un pilar de 4 de comiat.

I els Castellers de Caldes també obrien plaça amb un pilar de 4, seguien a primera ronda amb un 4 de 6, seguit d’un 3 de 6 amb agulla i un 3 de 6. Ja en ronda de pilars, descarregaven el millor castell de la diada, un paradet pilar de 5.

Acabats els castells, i com ja vam realitzar l’any passat a Andorra amb aquestes mateixes colles, hem realitzat un 3 de 6 de germanor íntegrament femení, des dels primers cordons de pinya fins l’enxaneta. Bravo per les dones castelleres!

Propera parada, Diada de la Neu, a l’estació d’esquí de Pal!

Ens veiem als assajos!

Resum de la jornada (per ordre a plaça):
– Castellers de Santpedor: Pd4, 3d6, 4d6a, 3d6ps, Pd4
– Castellers d’Andorra: Pd4, 2d6, 3d6, 3d6a, Pd4
– Castellers de Caldes: Pd4, 4d6, 3d6a, 3d6, Pd5

 

Fotos: Cris Jodar i Monica Lusilla