Aquest dissabte, els Castellers d’Andorra hem celebrat la darrera diada de la temporada, la diada amb la que tanquem una gran temporada, la nostra Diada. Enguany, aquesta l’hem celebrat a la plaça Coprinceps d’Escaldes-Engordany junt als Castellers de Castellers de Castelldefels.

La Diada començava amb algo de retràs degut a una pana del bus que portava als de Castelldefels. Això ha fet que comencéssim la diada directament amb els castells, sense pilars d’inici. No obstant, i durant el cercavila de la colla, vam poder fer un pilar de 4 i un altre pilar de 4 amb folre de la nostra canalla.

Pel que fa als castells, i un cop descartat l’intent de 3 de 7 degut a una lesió de darrera hora d’una de les nostres quartes, els nostres han portat a plaça els seus millors castells, tots ells de la gama mitja-alta de 6. Així doncs, obríem plaça amb un 5 de 6 molt treballat a primera ronda, un 4 de 6 amb agulla en segona, un lent 2 de 6 a tercera i, en una quarta ronda, el 3 de 6 amb agulla. Per acabar la diada, dos pilars de 4 simultanis.

Pel que fa als nostres convidats, aquests van descarregar a primera ronda el 2 de 6, a segona ronda el 3 de 6 amb agulla i a tercera, un 4 de 6. Ja en ronda de pilars va ser on es va veure el millor castell de la jornada, un pilar de 5. I per acabar, un pilar de 4.

Acabats els castells, i ja amb molta gana, un magnífic dinar de germanor.

Però pels nostres no acabava aquí el dia, ja que per la nit ens esperava el nostre sopar de gala, el qual va està molt bé i molt bo.

Amb això ens acomiadem fins la propera temporada (a falta d’algun pilar que farem pel dia mundial del VIH i/o per la Marató de TV3).

Resum de la jornada (per ordre a plaça):
– Castellers d’Andorra: 5d6, 4d6a, 2d6, 3d6a, 2xpd4
– Castellers de Castelldefels: 2d6, 3d6a, 4d6, pd5, pd4

 

Fotos: Silvia Iscla