Diumenge, i per acabar de completar un cap de setmana casteller a tope, hem anat a un dels llocs més impressionants de Catalunya a fer l’activitat que més ens agrada, hem estat convidats pels Castellers de Sant Feliu per anar a Montserrat a celebrar la diada de la Romeria de Montserrat.

En aquest lloc tant especial, hem obert plaça amb un pilar de 4 per sota, el qual ha patit una mica en la descarregada. Desprès hem descarregat un 3d6 a primera ronda, un 4d6 a segona i un 3d6a en tercera que, si bé s’han hagut de treballar, no han patit en cap moment. Dos pilars de 4 simultanis han tancat la nostra actuació a Montserrat.

Pel que fa als nostres amfitrions, han obert plaça amb un pilar de 4. A primera ronda han descarregat un 2d6, a segona un 3d6a i a tercera han desmuntat un 4d6. En ronda de “millora” han descarregat un 4d6 net. Per acabar la diada, han tancat plaça amb 2 pilars de 4 simultanis.

Un cop finalitzada l’actuació, hem pogut gaudir de Montserrat i visitar la Moreneta, tot menjant el pícnic preparat pels nostres amfitrions.

Propera parada, la Diada Internacional Castellera, a Tarragona. Així que us esperem a tots als assajos per preparar-la!

Resum de la jornada (per ordre a plaça):
– Castellers de Sant Feliu: p4, 2d6, 3d6a, 4d6 (id), 4d6, 2xp4
– Castellers d’Andorra: p4ps, 3d6, 4d6, 3d6a, 2xp4

 

Fotos: Cris Jodar i Xarli Vila