Acabades les vacances, torna l’activitat castellera, i quina millor manera que celebrant la diada de la Festa major de La Seu d’Urgell i en un lloc tant bonic com al costat de la Catedral de La Seu i amb la companyia dels Castellers de Lleida.

A més, es veu que hem carregat bé les piles, ja que els nostres han fet una molt bona diada. Hem obert plaça amb un pilar de 4 per sota, castell que ara feia dies que no portàvem a plaça (mes de maig). A primera ronda hem descarregat un bonic 4d6, seguit d’un tranquil 3d6a a segona ronda. A tercera ronda hem descarregat un altre castells que no portàvem a plaça des de feina mesos, en aquest cas des del mes d’abril, un treballat 4d6a. Ja per acabar la diada, hem descarregat 3 pilars de 4 simultanis, cosa que també feia setmanes que no portàvem a plaça. Cal destacar les cares noves als troncs dels quatres, les quals han treballat molt bé, i a la bona feina de la gent nova a pinya, que també ho ha donat tot!

Pel que fa als nostres companys de plaça, els Castellers de Lleida, han descarregat 2 pilars de 4 d’entrada seguits d’uns bonics 3d7, 5d7 i 4d7. Per acabar i ja en ronda de pilars, han descarregat un pilar de 5 i, posteriorment, uns altres 2 pilars de 4 simultanis.

Ara toca seguir treballant, dimarts ens veiem tots a l’assaig per preparar el proper cap de setmana, en el que dissabte anirem a Encamp a l’aplec de Sardanes i diumenge baixarem a Montserrat, a la Romeria de Montserrat.

A seguir treballant que….. tenim #7deset!

Resum de la jornada (per ordre a plaça):
– Castellers d’Andorra: p4ps, 4d6, 3d6a, 4d6a, 3xp4
– Castellers de Lleida: 2p4, 3d7, 5d7, 4d7, p5, 2xp4

 

Fotos: Montse Diviu i Maria Tersa