Ahir dissabte, els Castellers d’Andorra ens hem desplaçat a Guissona i Cervera per gaudir d’una jornada castellera 100%.

Al matí hem anat al local de Margeners de Guissona on la tècnica d’aquests ens ha donat una gran masterclass de castells aixecats per sota. En acabar l’assaig, un dinar ràpid preparat pels amfitrions i, desprès, jocs per la mainada i visita a la Guissona romànica pels adults (i no tant adults). Moltes gràcies Margeners, quins grans amfitrions!!!

A mitja tarda, ens hem anat a Cervera per celebrar la Fira de Sant Isidre fent castells. En aquesta diada, els nostres han descarregat un p4 d’entrada, un 3d6a, una altre 2d6 (i ja van 3), un 4d6 i, per acabar la diada i com no podia ser d’una altra manera desprès de la masterclass del matí, un p4ps i p4. D’aquesta manera reafirmem el bon nivell de la colla tornant a fer castells de la gama mitja i alta de 6.

Pel que fa als nostres amfitrions, han aconseguit descarregar un p4, un 3d6ps, un 4d7 que ha quedat en carregat al despenjar-se enxaneta i acotxador, un 4d6 i un p5. I l’altra colla amb qui compartíem plaça, els Castellers de Berga, han descarregat un p4, un 4d6, un 2d6, un 3d6a, un p5 i un p4.

En acabar la diada, les tres colles hem tornat a Guissona, on els Margeners ens han preparat un sopar de germanor, festa i xirinola. I així hem acabat un gran dissabte.

Propera parada, cap de setmana del 28 i 29 de maig amb la Diversitat Cultural i Andorflora respectivament.

Ens veiem als assajos!

 

Fotos: Cristina Jodar i Xavier Sabat