Aquest dissabte passat, els Castellers d’Andorra hem viatjat fins a Vilanova i la Geltrú per a participar en la diada prèvia a la diada dels Bordegassos de Vilanova. Hem compartit plaça amb uns grans amfitrions, els Bordegassos de Vilanova, i també amb els Castellers de Les Roquetes i Tirallongues de Manresa.

Ha estat la nostra primera actuació a les comarques del Garraf i a més, hem tingut l’honor d’estrenar plaça castellera a la vila, la plaça de la Immaculada Concepció.

A nivell casteller, el castell més destacat de la diada ha estat el 5d7 descarregat pels Bordegassos en primera ronda.
Pel que fa als nostres, vam descarregar 2 pilars de 4 simultanis, un 3d6 impecable a primera ronda, un 3d6a en segona que no va donar cap problema i, en tercera ronda, un 4d6 que era pràcticament tot femení. A la ronda de pilars vam aconseguir descarregar un treballat pilar de 5, el segon que descarreguem aquesta temporada, molt aplaudit pel públic present.

Pel que fa als complanys de plaça, els castellers de Les Roquetes van descarregar la primera clàssica de 7 de la seva història fent el 4d7, el 3d7 i la torre de 6. Van tancar la seva actuació amb 2 p4 simultanis. Els Tirallongues de Manresa van descarregar el 3d7 i 4d7 desprès d’intentar per dos cops el 3d7a, el qual van haver de desmuntar les dues vegades. Van tancar l’actuació amb un p5. I pel que fa als amfitrions, els Bordegassos van descarregat el 5d7, va quedar en carregat un 4d7 desprès de despenjar-se enxaneta i acotxador i van descarregar un 3d7. A la ronda de pilars van descarregar un p5 molt pesat (al qual només li faltava l’enxaneta per a fer-lo de sis).

La propera sortida és aquest dissabte 7 d’octubre a Granollers, on compartirem plaça amb els Xics de Granollers en la Vigília de la seva diada.

Ens veiem a plaça!!